FUDBALREGION

Stanojević: Mogu da budem zadovoljan

Partizan je nastavio sa dobrim igrama na početku sezone. Ostvario je i drugu pobjedu u šampionatu u derbiju protiv Vojvodine u Novom Sadu i trener Aleksandar Stanojević prirodno je zadovoljan.

– Bili smo fokusirani, takmičarski nastrojeni. U pojedinim periodima igrali dosta dobro, nekad dosta sporo, ali smo veći deo utakmice bili dobri, kontrolisali dešavanja, mogu biti zadovoljan. Uvek je teško igrati u Novom Sad. Imala je Vojvodina pre nas dva vezana gostovanja, put u Litvaniju, mi smo bili svežiji. Bilo je priča o pomeranju derbija, ali nemamo kad da igramo. Žao mi je što nismo svi bili sveži, verovatno je to razlog što domaćin nije bio agresivan kao u prve dve utakmice sezone – rekao je Stanojević.

Dotakao se kadrovskih problema pred put u Slovačku.

– Živković zbog suspenzije nema pravo da igra, Miljković je povređen, Lutovac je protiv Vojvodine bio dobar i odbrana koja je igrala u Novom Sadu biće i u četvrtak na terenu.

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević za poraz krivi loš početak meča.

– Normalno da ću biti razočaran kada primimo ovakve golove. Od priprema slabo ulazimo u meč, onda dođemo do naše igre, pa napravimo individualnu grešku. Partizan je bio bolji. Postoje i druge stvari koje ne bih komentarisao. Idemo dalje.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button