KOŠARKANBA

Kejd Kaningem možda ne bude prvi izbor Detroita

Iako se očekivalo da zvijezda Oklahoma Stejta Kejd Kaningem bude prvi pik na ovogodišnjem NBA Draftu, Detroit Pistonsi imaju drugačije planove.

Ovogodišnji NBA Draft je u noći između četvrtka i petka, a tada će Adam Silver prvo od Detroit Pistonsa tražiti da izaberu svog pika. Po očekivanjima mnogih stručnjaka to je trebalo da bude Kejd Kaningem, ali je ovaj plej sada možda u drugom planu.

Kako je pisao novinar ESPN Adrijan Vojnarovski, Pistonsi razmatraju da uzmu Džejlena Grina ili Evina Moblija. Ovakvo razmišljanje Pistonsa predstavlja pravi šok u NBA krugovima jer je maltene odlazak Kaningema u Detroit bio gotova stvar. Takođe je Kejd imao fenomenalnu sezonu sa Oklahoma Stejtom, ali ni to nije bilo dovoljno. 20,1 poen u prosjeku, 6,2 skoka i 3,5 asistencija je bila nejgova statitstika.

Vojnarovski je pisao da Kaningem ne planira da radi treninge sa drugim timovima i da je kod Pistonsa već bio tokom prethodnih sedmica. Detroit razmatra Džejlena Grina koji je igrao za Dži liga Ignajt tim, tu je i Mobli iz Južne Kalifornije, dok je među visokim pikovima i Džejlen Sags sa Gonzage.

Situaciju prate Hjuston Roketsi koji bi rado pokupili Kaningema sa druge pozicije, dok kako sada stvari stoje Klivlend bira treći, a Toronto četvrti.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: vigrxplus
  2. Povratni ping: mushroom shop Portland
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button