OSTALI SPORTOVI

Vučić primio mlade sportiste: Srbija je vaša otadžbina

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas mlade sportiste sa Kosova i Metohije, iz Republike Srpske i dijaspore, učesnike sportskog kampa “Srbija te zove 2021” i poručio im da je Srbija njihova otadžbina i da će to uvijek da bude.

Vučić je u Palati “Srbija” istakao da je veoma srećan što može danas da vidi srpsku djece iz svijeta, Evrope i regiona, među kojima je devetoro srpske djece iz Skadra, ali i iz Srbije – Kosova i Metohije.

– Posebna je čast i prilika za nas da vas upoznamo o Srbiji i Beogradu. Draga djeco, Srbija je vaša otadžbina i uvijek će da bude. Nadamo se da ćete u nju da donesete svoje znanje, ljubav i da sve što mislite i činite osim za sebe i svoju porodicu, uvijek u budućnosti činiti za svoju Srbiju – rekao je Vučić.

On je naveo da djeca u ovom sportskom kampu igraju fudbal, odbojku, rukomet, košarku i tenis, te podsjetio da su sada u toku Olimpijske igre.

– Treba sačekati kraj Igara pa prebrojati medalje. Vjerujem da će se videti da je Srbija i sportska sila i prava velesila – naglasio je Vučić.

Predsjednik Srbije je pozvao djecu da budu borbeni i marljivi.

– Život nije uvijek jednostavan, ali je važno da imate princip borbenosti, rada marljivosti, posvećenosti – da se i u sportu, ali i u životu uvijek borite, i da znate kao što nemate ni rezervnog oca i majku, porodicu, brata i sestru, nemate ni rezervnu otadžbinu – uvijek je volite. Upoznajte i volite Beograd onoliko koliko Beograd i Srbija vole vas. Živjela Srbija – rekao je Vučić. 

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: vigrx plus
Back to top button