OSTALI SPORTOVI

Ronaldova sestra ismijavala koronu, sada završila u bolnici

Katia Aveiro, sestra daleko poznatijeg portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda, prošle godine je ismijavala korona virus, a sada je završila u bolnici zbog upale pluća koja se zakomplikovala upravo nakon pozitivnog testa na koronu.

Pozitivan nalaz na korona virus dobila je 17. jula nakon čega su joj se pojačali simptomi pa je u petak dobila upalu pluća.

– Ovo je zadnja vrsta objave koju želim napisati. Nisam imala namjeru, ali budući da se vijesti brzo šire, a i zbog respekta prema onima koji me prate i brinu se, moram podijeliti istinu. Zahvatio me ovaj prokleti virus, dobro sam uz nekoliko simptoma i slijedim protokole. U petak se pogoršalo i završila sam u bolnici. Hvala svima na brizi – napisala je Katia na Instagramu.

Podsjetimo, ona je u oktobru prošle godine ismijavala korona virus nakon što je njen brat Ronaldo tada dobio pozitivan test zbog kojeg je morao propustiti nekoliko mečeva.

– Ako Kristijano treba probuditi svijet, moram reći da je ovaj Portugalac onda Izabrani, Božji poslanik. Hvala! Vjerujem da će danas hiljade ljudi progledati oko ove pandemije, testiranja i mjera kao ja. Najveća prevara otkad sam se rodila – napisala je tada Katia.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: buy rifles online
  2. Povratni ping: alpha88 pc
Back to top button