OSTALI SPORTOVI

SREĆNO MOMCI! Vasić: Idemo po medalju

Srpski veslač Miloš Vasić istakao je po plasiranju u finale Olimpijskih igara da je spreman da u istom izvesla najbolju trku sa kolegom Martinom Mačkovićem.

Smatra da je u ovom trenutku najbitnije da se dobro odmore pred finalnu trku.

– Ušli smo u finale. Jako veliki uspjeh. Korak po korak uspjeli smo da prebrodimo prvu trku poslije svega što nam se dešavalo. Postepeno iz treninga u trening da se dižemo i uđemo u polufinale. Spremili smo se mentalno da izveslamo najbolju trku što se tiče ovog dijela takmičenja. Uspjeli smo u svojim ciljevima, izveslali smo jako dobru trku po teškim uslovima i ušli u finale. Srbija poslije 17 godina ima konačno finale u veslanju, što je veliki uspjeh. Sada je najbitnije da se brzo oporavimo i sutra idemo u napad na medalju. Mislim da imamo velike šanse i na nama je samo da se oporavimo i odradimo najbolju trku – poručuje Miloš Vasić.

Kako kaže, čak su i neki favoriti ispali.

– Konkurencija je na Olimpijskim igrama najjača. Vidjelo se i sada da čak i neki favoriti nisu ušli u finale. Australija je ispala iz grupe. Španci su ušli u polufinale, tu je i Rumunija sa kojom smo se dosta trkali. Dobili smo Rumune i na Evropskom, i u Lucernu. U našoj grupi Hrvati su, naravno, pobijedili i pokazali da su do sada najbolji. Ali, vidjećemo sutra… Tu su još i Kanađani, Holanđani su ispali, a dominirali su u prvoj trci, tako da mi sutra veslamo našu trku i idemo do medalje – dodaje.

Finale dvojca bez kormilara je u četvrtak od 2.18 po našem vremenu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: Library
  2. Povratni ping: Fysio Dinxperlo
  3. Povratni ping: click this site
Back to top button