FUDBAL

DOBRE VIJESTI Grahovac već trenira uskoro sa ekipom

Vezni igrač austrijskog Rapida Srđan Grahovac ipak neće na dužu pauzu nakon povrede koju je zaradio tokom prijateljskog meča protiv novog bundesligaša Hartberga.

Ubečkom timu su nakon meča sumnjali da neće moći na duže vrijeme da računaju na sjajnog igrača, ali su naknadni pregledi ipak dobro prošli pa će vezista uskoro biti na raspolaganju stručnom štabu

Bivši fudbaler banjalučkog Borca je nakon sudara sa Tobijasom Kaincom ostao da leži na travi. Slike nakon duela su bile zastrašujuće, pune krvi ali je srećom sve prošlo dobro .

Iz Austrije stižu dobre vijesti koje je saopštio sam fudbaler.

– Već sam u laganom treningu tako da nije toliko strašno koliko je izgledalo . Sigurno je da nije bilo prijatno nakon sudara, ali je srećom sve prošlo bez težih posljedica. Imam rasjekotinu i nos mi je napukao ali sam već u trenažnom procesu. Uskoro ću za dan ili dva biti i sa ekipom, te raditi normalno. Ono najbitnije je da se osjećam dobro, nema velikih bolova, tako da bih što se mene tiče mogao I odmah na teren. Međutim, doktori su oprezni i žele da me još sačuvaju dok ne budem potpuno oporavljen a na meni je da ih slušam i vjerujem da ću se uskoro naći na terenu- poručio je Srđan Grahovac.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: KIU
  2. Povratni ping: 220.lv
Back to top button