JUDO

GLAVA ŠAMPIONA Majdov: Nastavljamo dalje, uživam u ovom što radim

Dan nakon što je izgubio u prvom kolu olimpijskog turnira najbolji srpski džudista svih vremena Nemanja Majdov napisao je emotivan status na Fejsbuk profilu. Razočaran što ovaj put nije uspio, ali dovoljno jak i sabran da potvrdi da će dati sve od sebe kako bi ipak ispunio svoj san.

– Život ide dalje. Ne mogu da sakrijem razočarenje što nisam uspio da osvojim jedinu medalju koja mi nedostaje i da predstavim Srbiju onako kako mogu i znam. Želio sam je i radio za nju. Ali to je džudo, jedna greška, nema popravnog, ideš kući. Nekad čovjek pregori od prevelike želje i ne uspije da prikaže sve što ima u četiri minuta – napisao je Majdov.

I zaista, od trenutka kada se popeo na krov svijeta 2017. godine uvijek je nedvosmisleno, jasno i glasno govorio šta mu je idući cilj. Ono što može da raduje jeste da se nije pokolebao, već će još jače i napornije raditi-  

– Ali život ide dalje. Svako nosi svoj krst. Ja svoj nosim uzdignute glave. Znam ko sam i šta sam, i imam mnogo stvari kojim se radujem u životu i budućnosti. Bog zna šta je najbolje za nas, šta nam je potrebno, a šta ne. Nastavljamo dalje, imam još mnogo godina karijere ispred sebe, tek su mi 24 i još uvijek mnogo uživam u ovome što radim. Koliko god da je nekada teško i naporno, volim ovaj život, i stvarno živim život o kom sam sanjao. Hvala vam na silnim porukama i ljubavi, vratićemo se jači – zaključio je Majdov.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button