OSTALI SPORTOVI

OSMI DAN Nole ide po dvije bronze, vaterpolisti i odbojkašice igraju klasike

Srpski olimpijski tim imaće u subotu predstavnike u šest različitih nadmetanja, a glavni fokus biće na tenisu, gdje Srbija može do dvije bronze. Nekako se očekivalo da Novak Đoković ode do finala u singlu, ali se to nije desilo, dok je miks dubl sa Ninom Stojanović i premašio očekivanja.

Ali krenimo redom. Program otvara Dragana Tomašević u bacanju diska od 3.55 časova po našem vremenu. Strelkinje Andreu Arsović i Sanju Vukašinović čeka takmičenje u disciplini MK puška trostav od 5h.

Tri sata kasnije na teren će Đoković u borbi za bronzanu medalju, a njegov rival biće Španac Pablo Karenjo-Busta. Nedugo po završetku tog duela, najboljeg tenisera svijeta očekuje meč sa bronzu i u miks dublu, a njemu i Stojanovićevoj rivali su Australijanci Ešli Barti i Džon Pirs.

Od 8:30h vaterpolisti Srbije igraju klasik protiv Hrvatske u četvrtom kolu grupe B. Oba tima u utakmicu ulaze sa po četiri osvojena boda. Veliki derbi čeka i odbojkašice Srbije, koje se od 9:25 sastaju sa Brazilom u četvrtoj rundi grupe A. Srpkinje i Brazilke su upisale po tri pobjede, s tim što evropske šampionke imaju maksimalnih devet bodova, a Južnoamerikanke jedan manje.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: penis envy mushrooms
  2. Povratni ping: weed delivery Toronto
Back to top button