EUROKUPOVIFUDBAL

Popović: Ima pritiska uvek – i zbog Stojkovića, legende kluba

Golman Partizana Aleksandar Popović rekao je, poslije odbranjenog penala u meču protiv Dunajske Strede, da ne želi da ističe sebe u prvi plan.

– Ne bih isticao sebe jer najbitnija je sledeća utakmica. Večeras će biti malo slavlja, a već od sutra gledamo ka Voždovcu i ostalim utakmicama. Kada je reč o penalu, radili smo analizu i otprilike sam znao gde šutira penal, samo je bilo pitanje dobrog tajminga – rekao je Popović, prenosi klub.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto su u revanšu pobijedili domaću Dunajsku Stredu sa 2:0. U prvom meču, odigranom u Beogradu, crno-beli su slavili sa 1:0.

Golove za Partizan postigli su Danilo Pantić u 20. i Rikardo Gomeš u 80. minutu, a preloman trenutak dogodio se u 78. minutu kada je Popović odbranio penal Andriji Baliću.

Popović je prošle sezone dobijao šansu kao “bonus” igrač, a sada je zamijenio Vladimira Stojkovića.

– Ima pritiska uvek i zbog Stojketa, pre svega, jer je on stvarno legenda kluba, a i zbog samog Partizana jer se ovde uvek teži pobedi i samo se to računa – rekao je Popović.

Partizan će u narednoj rundi kvalifikacija igrati protiv Sočija.

– Neće biti lagan protivnik, Rusi uvek igraju čvrtso, mada imamo iskustva. Igrali smo sa dosta ruskih ekipa na pripremama… Sa svakim možemo da igramo – rekao je Popović.

Utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija igraju se 5. i 12. avgusta.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Buy Cz gun
Back to top button