BIHFUDBAL

TREĆI PUT BOG POMAŽE Milinković: Idemo po još jednu titulu

Drugi put kao trener, a treći put ukupno Zoran Milinković je stigao u Borac i na predstavljanju jasno i glasno poručio da “crveno-plavi” odbraniti titulu.

Milinkopvič je pomalo iznenađujuće dobio špansu da sjedne na klupu poslije odlaska Marka Maksimovića, naročito što u prvom mandatu prije četiir godine nije ostavio baš najbolji utisa. Na 11 utakmica upisao je četiri pobjede, remi i šest poraza te otišao sa Gradskog stadionanakon tri mjeseca.

–  Dobiti priliku da vodite šampiona jedne zemlje nije beznačajna stvar. Ambicije su velike. Zaista se radujem pozivu, velika mi je čast i vjerujem da mogu da odgovorim zahtevima ovog puta u daleko boljim uslovima – rekao je Milinković. Kako je dres Banjalučana nosio kao igrač početkom devedesetih, ovo mu je treći dolazak u Borac, pa nije propustio da se pozove na staru narodnu “Treći put i Bog pomaže”.

– Očigledno je da Borac sada ima veoma kvalitetan tim i obavezu da pravi duge serije i odlične rezultate. S tim u vezi, obradovao sam se povratku Jove Lukića, poznajem ga iz Krupe, radi se o jednom rasnom špicu. Tu su Stojan Vranješ, Goran Zakarić, Dejan Meleg… Samim tim, vjerujem da će Borac biti ta ekipa koja igra za gol više. Moramo, jer želimo titulu – podvukao je Milinković.

Ugovor sa klubom potpisao je na dvje godine, a u radu će mu pomagati Čedomir Ćulum, Zoran Dragišić, Radovan Gajić i Predrag Božić koji su asistirali i Marku Maksimoviću. U narednih nekoliko dana Milinković će angažovati još jeddnog pomoćnika, a kako se može čuti, to će biti Vladimir Volkov koji mu je bio asistent u Kolubari. Vlkovi je takođe jedno vrijeme nosio dres Borca.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 리플코인전망
Back to top button