FUDBALREGION

ZVEZDA NA VRHU Crveno-bijeli savladali Spartak u Subotici

Crvena zvezda je ostvarila drugu pobjedu u tekućoj sezoni Super lige Srbije.

Beogradski tim je kao gost sa 3:1 bio uspješniji od Spartaka i tako se, bar privremeno, našao na vrhu tabele.

Gosti su poveli već u petom minutu kada je Mirko Ivanić preciznim udarcem pogodio donji desni ugao.

Subotičani su uglavnom pokušavali iz kontranapada, a jedna takva akcija isplatila im se u 26. minutu.

Nikola Srećković je oštro centrirao sa lijeve strane, a Radovan Pankov je nespretnom intervencijom poslao loptu u sopstvenu mrežu.

Igrao se 39. minut kada je Mohamed El Fardu Ben dobro reagovao i glavom poslao loptu u mrežu poslije ubacivanja Gelora Kange.

Prvo je dosuđen ofsajd, ali je iz VAR sobe glavnom sudiji signalizirano da se nije radilo o ofsajd poziciji tako da je on pokazao na centar.

Veliku priliku za treći gol Zvezda je propustila u 88. minutu kada je Aleksandar Katai pogodio stativu koja se odbila do Nikole Krstovića koji je sa nekoliko metara šutirao neprecizno.

Na početku sudijske nadoknade Katai je sjajno petom odigrao za Krstovića koji je ovog puta pogodio, a u VAR sobi je potvrđeno da je sve bilo čisto.

Super liga, 3. kolo: petak: Napredak – Radnićki 1923 (Kragujevac) 1:0, Proleter – Novi Pazar 2:2, subota: Spartak – Crvena zvezda 1:2, Radnik – Radnički (Niš) počinje u 21 čas, nedjelja: Čukarički – Metalac (18.55), Partizan – Voždovac (21), ponedjeljak: TSC – Kolubara (19), odgođeno: Mladost – Vojvodina.

Plasman: Crvena zvezda 7, Partizan, TSC, Napredak, Radnički 1923 po 6, Radnički (Niš) 4, Čukarički, Voždovac po 3, Radnik 2, Spartak, Novi Pazar, Metalac, Vojvodina, Kolubara, Proleter po 1, Mladost bez bodova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트 사이트
  2. Povratni ping: albino mushroom effects
Back to top button