EUROKUPOVIFUDBAL

Liga konferencija: Milošević može na Partizan, teško Voši, Čuki i Veležu

Doskorašnji trener Partizana Savo Milošević mogao bi da se vrati u Humsku sa Olimpijom u plej ofu za Ligu konferencija, naravno ukoliko “crno-bijeli” i “zmajčeki” preskoče prepreke u trećem kolu.

Rival Beograđanima je ruski Soči, dok će Olimpija odmjeriti snage sa portugalskom Santa Klarom, a prvi mečevi su u ćetvrtak.

U slučaju da se to desi, prvi meč bi se igrao u Sloveniji, a drugi u Srbiji kada bi se Milošević vratio u matični klub. I Partizan i Olimpija dobro su počeli sezonu. “Crno-bijeli” su nanizali pet trijumfa i gol razliku 13:0, dok je Olimpija u velikom derbiju Slovenije savladala Maribor sa 3:1 uz gol bivšeg fudbaler Borca Almedina Ziljkića.

Što se tiče Vojvodine, oni ukoliko prođu LASK idu na boljeg iz duela Galatasaraj – Sent Džonston, dok fudbaleri Čukaričkog imaju susret sa Hamarbijem, pa ukoliko budu uspješni išli bi na pobjednika iz dvoboja Ujpešt – Bazel.

Jedini predstavnik BiH koji je “preživio” u Evropi, mostarski Velež ima ispred sebe dva vrlo teška zadatka. Ako ponove partije protiv AEK-a i prođu Elfzborg, posljednja prepreka do grupne faze biće im pobjednik dvomeča Lucern – Fejenord.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

5 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트 사이트
  2. Povratni ping: 호두코믹스
  3. Povratni ping: 티비위키
  4. Povratni ping: 주식선물거래
Back to top button