EUROKUPOVIFUDBAL

Stanković o Dinamu: Klasik iz starih dana sa mnogo pompe

Ukoliko eliminišu Šerif, fudbaleri Crveene zvezde sastaće se u plej ofu kvalifikacija za Ligu šampiona sa pobjednikom dvomeča između zagrebačkog Dinama i varšavske Legije, a trener Beograđana Dejan Stanković još ne razmišlja o tome.

– Treba najpre da se prođe treći krug kvalifikacija, kako sa naše, tako i sa strane protivnika. Tako da smo fokusirani isključivo na Šerif. Može da se desi „klasiko“ iz nekadašnjih dana, ukoliko ispunimo ciljeve i mi i Dinamo. Biće vremena da se priča o tome – rekao je Stanković.

Svjestan je ipak da to nije meč kao svaki drugi.

– Sigurno je da bi ta utakmica donela mnogo pompe, ali hajde da sačekamo šta će se sve dešavati u narednih sedam dana. Naš cilj je jasan. Idemo dalje, od nas zavisi kakvi ćemo biti, sa kakvim pristupom i samo se mi pitamo – rekao je Zvezdin strateg i dodao da su u plej-ofu svi rivali izuzetno snažni.

– Ko god dođe do te faze, na korak od Lige šampiona, ne dolazi tu slučajno. Sve su to visokobudžetni klubovi, koji imaju iskustva. Možda je moglo i bolje ili gore, ne znam, ali teren je jedino merilo svega – zaključuje Stanković.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button