RUKOMET

Dervenćani sa velikim ambicijama počeli pripreme za Prvu ligu Srpske

Rukometaši Dervente odradili su prvi trening u sklopu priprema za novu sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske u kojoj će imati velike ambicije.

Dervenćani su minule sezone nastupali u Premijer ligi, ali je već u uvodnoj fazi prvenstva bilo jasno da su zagrizli prevelik zalogaj jer zbog nedostatka finansijskih sredstava nisu uspjeli da formiraju tim koiji može da iznese teret sezone u eliti. Zato su više puta ocijenili da je takmičenje sa prvoligašima Srpske trenutno po mjeri kluba koji je finansijski potkovan i dobro organizovan za ovaj rang. Na prvom treningu Miloradu Bjeloševiću javila su se 26 rukometaša, a nekoliko ih je bilo opravdano odsutno.

– Ekipa je spoj mladosti i iskustva. Na jednoj strani već prekaaljeni momci koji u nogama imaju dosta premijerligaškog iskustva,a  na drugoj naša djeca od koje očekujemo punu afirmaciju – rekao je igrač i član rukovodstva kluba Saša Dobrilović.

Ambicije su prilično visoke, pa Dervenćani poruluju da će ponovo napasti prvo mjesto ukoliko im se ukaže prilika.

– Uvodnih petnaestak dana radićemo na sticanju fizičke snage, a nakon toga ćemo početi da se uigravamo. Učestvovaćemo na turniru u Tešnju, a zakazali smo i kontrolni meč sa Gračanicom – rekao je Bjelošević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Producator ventilatoare
Back to top button