FUDBAL

Evo na šta se odlučio Dinamo i kako je IZAZVAO BIJES NAVIJAČA

Nakon žrijeba za plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona i potencijalnog meča sa Crvenom zvezdom, Dinamo Zagreb se odlučio za marketinški potez.

“Modri” su objavili kako će prednost za kupovinu karata u toj fazi takmičenja imati navijači koji su kupili ulaznicu za duel treće runde protiv Legije.

Zagrepčani su objavili da će zbog povećanog interesovanja karte za meč na domaćem terenu u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu šampiona, ili Ligu Evrope ukoliko ispadnu od Poljaka, biti one pristalice koje su na tribinama bile i u duelu treće runde.

Klub je donio odluku da će svi navijači koji imaju ulaznicu sa utakmice Dinamo – Legija imati pravo preče kupovine ulaznice za domaću utakmicu plej-of faze UEFA takmičenja. Pozivamo navijače da sačuvaju svoju ulaznicu s utakmice Dinamo – Legija Varšava i tako ostvare pravo preče kupovine ulaznice u idućoj fazi UEFA takmičenja! Vidimo se sutra na Maksimiru, napisali su iz Dinama.

Međutim, odluka hrvatskog kluba razbjesnela je najvatrenije pristalice.

– Kako vas nije sramota? Zaista? Imate gotovo 10.000 vlasnika godišnjih ulaznica iz prošle sezone i pretprošle, koji nisu zbog Kovida mogli da idu na utakmice, a nisu dobili nikakvu satisfakciju od kluba. Nismo je ni tražili, jer nije klub kriv. Imate ne znam ni koliko hiljada ljudi koji su članovi kluba, plaćaju članarinu svake godine – godinama. I pored toga, vi odlučite da za potencijalno najveću utakmicu sezone ne date prednost kupovine ulaznica onim najvernijim navijačima, ne date prednost čak ni članovima kluba, nego date ljudima koji su došli na jednu utakmicu prije te? I to usred sezone godišnjih odmora objavite danas u 12.00 sati za ulaznice koje se mogu kupiti samo uživo na kiosku kod stadiona, samo danas i sutra? Pa jeste li vi normalni? Evo, ne verujem. Na stadionu na kojem verovatno još uvek stoji stolica sa mojim imenom kao vlasnika godišnje ulaznice, vjerovatno neću moći da kupim kartu – napisao je jedan ogorčeni navijač Dinama ispod objave kluba na društvenim mrežama.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button