EUROKUPOVIFUDBAL

REMI STREPNJE Kiks Borjana i glupost Kange skupo koštali Zvezdu

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspjeli da opravdaju ulogu favorita u prvom meču trećeg kola Lige šampiona protiv Šerifa, pa su Moldavci kući odnojeli vrlo povoljan rezultat – 1:1.

Šampion Srbije i najbolji tim Moldavije odigrali su prilično čudnu utakmicu u kojoj je bilo primjetno da je Zvezda kvalitetniji tim, ali to nije uspjela da materijalizuje. Ponajviše zahvaljujući dva detalja. Prvi je svakako greška Milana Borjana koji je nespretno postavio živi zid u 33. minutu, a kapiten gostiju Kastanjeda to iskoristio i relativno mlakim udarcem doveo goste u vođstvo. Zvezda je izjednačila u najboljem mogućem trenutku, sudijskoj nadokandi prvog dijela.

Strijelac je bio Luis Dioni koji je iskoristio kiks golmana gostiju i loptu pospremio u mrežu sa svega nekoliko metara. Očekivalo se da Dejana Stankovića stisne rivala u nastavku, solidno je otvorila drugi dio igre, ali je Gelor Kanga napravio glupost u 58. minutu kada je neoprezno zaradio drugi žuti karton. Ova situacija neodoljivo je podsjetila na Kangin prvi mandat u Beogradu kada je zaradio iskuljučenje protiv Ludogoreca. Zvezda je i sa deset igrača bila konkretnija, ali nije uspjela da stvori pravu šansu, pa su gosti zadovoljniji napustili teren „Rajka Mitića“. Revanš je za sedam dana u Tiraspolju, a treba još jednom podsjetiti da od ove sezone ne vrijedi pravilo gola u gostima.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Web Hosting
Back to top button