EVROPAKOŠARKA

Makabi potpisao višemilionski ugovor – Puma je novi sponzor

Košarkaški klub Makabi sklopio je saradnju sa kompanijom “Puma”, pa će u novoj sezoni košarkaši izraelskog velikana nositi novu sportsku opremu.

Makabi i Puma su potpisali petogodišnju saradnju, a reč je „multimilionskom“ ugovoru, kako se navodi u saopštenju kluba iz Tel Aviva.

– Košarkaški klub Makabi i sportska kompanija Puma potpisali su petogodišnju strategiju u vrijednosi od nekoliko miliona evra. Dio ugovora nalaže da Makabi igra u Puma opremi, kao i da se identični dresovi prodaju u svim Makabijevim prodavnicama, prvi put poslije 19 godina. Jedan od dominantnih ljudi u Puma brendu je reper i biznismen Džej-Zi, koji je pravi ambasador brenda i kreativni direktor. Pod istim brendom nastupaju i Lamelo Bol, Kajl Kuzma, Diandre Ejton. U sklopu njihove kampanje je i svima veoma dobro poznat Jusain Bolt, svjetski šampion na 100 i 200 metara – stoji u saopštenju Makabija.

Takođe, prvi put poslije 19 godina navijači Makabija moći će da kupe identičnu garnituru dresova u kojima igraju njihovi omiljeni igrači.

– Oprema Makabija za narednu sezonu rađena je prema najvišim tehnološkim standardima, baš kao i za fudbalski klub Mančester Junajted. Dres je veoma udoban, izdržljiv i prilagođen oštrim pokretima i trčanju.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button