BIHRUKOMET

“Osice” vakcinisane kreću po nove pobjede

Rukometašice Borca počele su pripreme za novu sezonu u kojoj će imati cilj da ponove sve odlično urađeno minule – “duplu” krunu BiH i Kup Republike Srpske.

Kako im ništa ne bi pokvarilo nastup u Evropi poslije devet godina sve igračice i stručni štab su vakcinisane protiv virusa korona, pa se sada sa te strane u miru pripremaju za izazove koji ih čekaju, te dvomeč sa Dunajskom Stredom.

– Ne želimo ništa da prepustimo slučaju, jer smo svjedoci kako se situacija može iskomplikovati, što se dešavalo nekim klubovima kako kod nas, tako i u okruženju. Zato ćemo biti i revakcinisani u toku priprema i sa te strane sezonu dočekati potpuno mirni – rekao je dorektor kluba Darko Savić.

U ekipi trenera Rade Unčanina su tri nova lica. Stigle su golman Kristina Milićević, bek Lana Lončar i krilo Slađana Andrić, pa iskusni stručnjak sada ima dobro popunjene sve pozicije u timu. Banjalučanke će kompletne pripreme obaviti kod kuće, a krajem avgusta nastupiće na prvom izdanju Svesrpskog kupa u Jagodini. Potom će učestvovati na turniru u Novom Sadu kako bi što spremnije dočekale start sezone i evropske izazove.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button