EUROKUPOVIFUDBAL

Brđani zadovoljni pobjedom; Milojević: Moglo je da bude 5:1

Fudbaleri Čukaričkog pobijedili su Hamarbi rezultatom 3:1 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a predstavnici oba kluba su saglasni da je trijumf pripao potpuno zasluženo domaćinima.

Član stručnog štaba trener Pavle Delibašić nije skrivao zadovoljstvo poslije utakmice.

– Lepo je biti član Čukaričkog posle pobede protiv Hamrbija. Nismo veliki klub da bismo imali svake godine evropske utakmice, ali smo odigrali odlično. Respektovali smo Hamarbi, ipak odradili smo veliki posao, ali ovde nije kraj. U Stokholmu nas očekuje pakao. Rezultat je realan, međutim ništa nismo završili. Nadam se da ćemo biti na visini zadatka – rekao je Delibašić, pa potom dodao:

– U najavi utakmice imali smo informacije da smo u Švedskoj totalni autsajderi. Odigrali smo kako smo i planirali. Ipak, bilo je mnogo teško, ali je i istina da smo se bolje snašli. Moram da kažem da nismo ni bili kompletni, jer su nam nedostajala trojica igrača. Ipak, skidam kapu svima, jer su odigrali fenomenalno. Nadam se da ćemo biti još stabilniji u Stokholmu, jer mislim da ćemo imati Mijailovića i Stevanovića.

S druge strane trener švedskog kluba Miloš Milojević istakao je da je njegov tim dosta grešio.

– Čukarički je igrao dobro, moglo je da bude i 5:1. Dosta problema smo imali u igri, ponudili smo se rivalu kao na tacni. Nismo uspeli da markiramo Docića, verovatno sam im i ja loše to objasnio. Plan Čukaričkog je bio dobar za ovu utakmicu i zato su dali tri lepa gola. Ipak, mislim da su svi golovi došli posle naših grešaka, ali mi je drago što im nismo primili i više. Psihološki nismo bili spremni, Čukarički je na sve bio bolje pripremljen. Stariji, iskusniji su kod nas podbacili, dok su kod Čukaričkog najbolji bili najbolji. Znao sam kvalitet našeg rivala, kao i nedostatak moje ekipe, zato sam i pre utakmice rekao da je Čukarički favorit – poručio je MIlojević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Golden Teachers Mushroom
Back to top button