ODBOJKA

Terzić: Bio je to jedan od onih dana…

Selektor Srbije Zoran Terzić, poslije poraza od Amerikanki u polufinalu, priznao je da njegova ekipa nije bila najspremnija za jednu od najvažnijih bitaka na OI u Tokiju.

– Bio je to definitivno jedan od onih dana kada ništa ne ide i kada ekipa igra slabo. Očigledno je da se nismo pripremili na pravi način za ovu utakmicu i jasno je da te neke greške koje smo napravili u pripremi meča, a ne mislim na taktičke, moramo da ispravimo za ono što sledi, a to je utakmica za bronzanu medalju.

Terzić smatra da Srbije poslije ovako odigranog meča, čak nema za čim da žali:

– Mislim da nemamo nekog prevelikog razloga da budemo čak ni tužni, jer nismo imali neku šansu na utakmici da je okrenemo i dobijemo. Ali, ponavljam, dešava se, to je bio jedan od onih dana kada retko šta funkcioniše u timu.

Selektor Srbije je pohvalio igru rivala:

– Amerikanke su igrale odlično, bile su veoma motivisane da nas pobede, jer su verovatno pamtile onaj duel iz Rija. Odigrale su veoma dobro u svim elementima, pogotovo u odbrani. Sve čestitke na pobedi.

Milena Rašić je teško pronalazila prave reči u izjavi nakon poraza od selekcije SAD.

– Nije nam lako pao ovaj poraz, želele smo da se nađemo u finalu Olimpijskih igara, ali prosto ne znam da li je bio loš dan, tek ništa nam nije polazilo za rukom. Razočarane smo, ali nam preostaje borba za medalju za dva dana. Daćemo sve od sebe, obećavamo da ćemo ići na sve ili ništa, jer smatram da smo zaslužile da se okitimo jednom od medalja.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: briansclub
  2. Povratni ping: 다시보기
Back to top button