KOŠARKA

“Nemam za čime da žalim” Jako emotivan dan za Sonju Vasić

Sonja Vasić rekla je da nema za čime da žali na kraju igračke karijere i istakla da je njena generacija uradila mnogo za žensku košarku u Srbiji.

– Jako emotivan dan. Nismo završili kao što smo se nadali. Htjeli smo da obradujemo Srbiju još jednom medaljom, ali nažalost nismo uspjeli – rekla je Vasić, prenosi Olimpijski komitet Srbije.

Košarkašice Srbije nisu uspjele da u Tokiju odbrane bronzanu medalju osvojenu na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.

U meču za treće mjesto bolja je bila selekcija Francuske sa 91:76, koja se tako revanširala za poraz koji joj je Srbija nanijela u finalu ovogodišnjeg Evropskog prvenstva.

– Naša misija je u proteklim godinama bila mnogo veća, mislim da smo mnogo uradili za žensku košarku u Srbiji, pored svih osvojenih medalja. Nemam za čime da žalim na kraju karijere – rekla je Vasić.

Ona je navela da je “definitivno najteže osvojiti četvrto mjesto”.

– Ali, nema na čemu da nas bude sramota. Ovoga ljeta smo osvojili i Evropsko prvenstvo, učinili već mnogo. Ponosna sam i bila je velika čast za mene da budem deo ove ekipe – istakla je Sonja Vasić.

(B92)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button