FUDBAL

Inter na mukama: Lautaro u Spursima, znak da Kejn ide?

Napadač Intera Lautaro Martines karijeru nastavlja u Totenhemu, pošto je dogovoren transfer od 70 miliona evra, tvrdi ugledni britanski list Tajms.

Prema informacijama Tajmsa, dogovor Spursa i Neroazura je postignut i sve će vrlo brzo biti ozvaničeno. U posao su uključeni i bonusi u visini od 20 miliona evra, pa bi Inter na kraju mogao da zaradi i čitavih 90 miliona za 23-godišnjeg špica.

Dolazak sjajnog Argentinca u sjeverni London gotovo sigurno predstavlja znak da će kapiten Hari Kejn otići. Mančester Siti je ozbiljno zagrizao za engleskog napadača, spominju se sume od preko 100 miliona evra, pa bismo uskoro mogli da dobijemo epilog i te priče.

Na drugoj strani, Inter nastavlja sa osipanjem šampionskog sastava. Romelu Lukaku je već viđen u Čelsiju , a sada će put glavnog grada Engleske i drugi član ubojitog tandema koji je sa 41 golom i 20 asistencija zbirno donio Skudeto poslije 10 godina.

Donekle je bilo i očekivano da će klub sa Đuzepe Meaca stadiona rasprodati najbolje igrače, pošto se nalazi u velikim finansijskim problemima.

Sidro je prvi podigao Ašraf Hakimi. Marokanski defanzivac je za 60 miliona otišao u Pari Sen Žermen. Ukoliko se realizuju i najavljeni transferi Lukakua (115 miliona) i Martinesa (70 miliona), Inter će samo na njima trojici zaraditi 245 miliona evra i time osigurati finansijsku stabilnost.

(Sport Klub)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button