BIHFUDBAL

OČAJAN DEBI MILINKOVIĆA Borac pao u Posušju

Fudbaleri Borca poraženi su čegtvrtom kolu Premijer lige od Posušja (0:1), ekipe koja je do sada upisala sva tri poraza. Zbog toga, ali i načina igre Banjalučana jasno je da je povratak Zorana Milinkovića na klupu bio i više nego neuspješan.

Jedini gol na meču viđen je u 44. minutu kada je mrežu šampiona BiH zatresao Dominik Begić. Bio je to prvi pogodak koji je povratnik u elitu postigao u sezoni, a kasnije će se ispostaviti, dovoljan da tri boda ostanu u na „Mokrom Docu“.

Već u idućem napadu drugi žuti karton dobio je igrač domaćih Tino Blaž Laus i činilo se da će Borac u drugom pluvremenu imati lijepu priliku da preokrene rezultata. Međutim, u 66. minutu je pocrvenio i Đorđe Milojević koji je kao posljednji igrač odbrane Borca srušio jednog igrača Posušja, pa mu je Zoran Grbić pokazao direktan crveni karton.

Milinković je prilično izmiješao sastav, šansu na golu dobio je mladi Nikola Ćetković, Nikola Dujaković je upisao debi, a Jovo Lukić bio u početnoj postavi poslije dugo vremena, ali gotovo bništa nije štimalo u igri ekipe sa Gradskog stadiona.

Poraz je doživio i Rudar Prijedor i to na domaćem terenu od Sarajeva sa 0:2. Golove za prvu pobjedu Sarajlija postigli su Dražen Bagarić i Darko Bodul.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button