TENIS

Šapovalov iskren “Nedjeljama sam patio poslije poraza od Novaka”

Kanadski teniser Denis Šapovalov osjeća da može da parira bilo kome, te ističe da sa mnogo samopouzdanja dočekuje nastavak sezone.

Šapovalova čeka učešće na Rodžers kupu, gdje će biti peti nosilac.

– Veoma sam uzbuđen. Osjećam se odlično poslije Vimbldona. Popravio sam značajno svoju igru poslednjih mjeseci – rekao je 10. teniser svijeta.

– Imam mnogo samopouzdanja, osećam da mogu da se takmičim sa bilo kim. Čini mi se da postajem zaista velika prijetnja. To su za mene veoma dobre stvari. Ako izlazite na meč i ne vjerujete da možete da pobijedite, onda nemate šansi. U ovom sportu svako može da pobijedi bilo koga – rekao je on.

Šapovalov je mnogo pažnje privukao na Vimbldonu. Kanađanin je stigao do polufinala, a poslije poraza od Novaka Đokovića teren je napustio u suzama.

– Uvijek sam vjerovao u sebe, protiv bilo kog igrača. Posebno na Vimbldonu sam osjećao da je moja igra na visokom nivou, da mogu da stignem daleko, možda i osvojim titulu. Emocije su me preplavile poslije tog meča, zbog toga sam plakao. Bio sam tužan nekoliko nedjelja poslije – dodao je Kanađanin.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: buy dmt vape pen
Back to top button