KOŠARKA

BRAVO ZA BAJIĆA Trener Igokee uplatio 10.000 KM za liječenje Milene Božić

Moja ljudska obaveza je da pomognem jer Milena zaslužuje novi život. Оvm riječima opisao je svoj gest trener Igokee i selektor Sjeverne Makedonije Dragan Bajić, kojeg je duboko pogodila teška povreda Milene Božić (31) iz Bijeljine.

Njoj je mašina nanijela teške povrede i skinula cijeli skalp glave, a Bajić danas uplatio 10.000 KM na njen račun kako bi joj pomogao u njenoj borbi. Djevojka iz Bijeljine je već imala nekoliko operacija, a Bajić je uputio apel svim ljudima da učine pomognu koliko mogu. Na nastavak lječenja u inostranstvu Mileni je potrebno oko 100.000 evra.

– Pozivam sve koji su u mogućnosti da pomognu da stanu u red iza mene. Ovom prilikom pozivam institucije, privrednike, moje priljatelje i poznanike da pomognu Mileni – kazao je Bajić.

Mileni je 29. septembra prošle godine, dok je pomagala roditeljima u dvorištu, mašina uhvatila kosu zavezanu u rep i skinula cijeli skalp glave, zajedno s mišićem čela, mišićima sljepoočnice i arkadom lijevog oka.

Za liječenje Milene Božić otvoren je i žiro račun za uplate iz zemlje i inostranstva. Broj žiro računa za BiH je: 1995726001059064, a za uplate iz inostranstva: IBAN BA 39199572600105906, SWIFT:ABSBBA22.

Bajić je i ranije učestvovao u humanitarnim akcijama i pomagao ljudima  koji su u nevolji i pravi je primjer svim ostalim sportistima i javnim ličnostima koji imaju mogućnost da doprinesu nečijem zdravlju. (Nezavisne novine)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button