KOŠARKA

Bulut: Skidam kapu Đokoviću

Srpski basketaš Dušan Domović Bulut iz Tokija se vratio sa bronzanom medaljom, a poseban utisak na njega tokom boravka u Japanu ostavio je Novak Đoković.

Ističe da je oduševljen atmosferom na Olimpijskim igrama i da mu je čast što je bio dio jednog takvog događaja.

– U isto vreme, kada smo mi bili, prisutan je bio i Novak Đoković, koji je jedna zaista posebna ličnost. Toliko nas je sve motivisao, imao strpljenja da se druži s ljudima, da priča i da im izlazi u susret sa slikanjem. Stvarno skidam kapu čoveku za vreme tih Olimpijskih igara – izjavio je Bulut u razgovoru za RTS.

Osvrnuo se i na polufinalni meč sa Rusijom.

– Da ne ulazim u dubinu, jeste jedan splet okolnosti, gde je nama malo falilo nekih stvari koje se dobijaju nekim poznanstvom i iskustvom, kada je ekipa duži vremenski period zajedno. Jednostavno, otrgla nam se utakmica kontroli i, evo, da igramo sada sa njima, kao i što smo igrali dan pre toga kada smo ih dobili s velikom razlikom… Kratka je utakmica, 10 minuta do 21 (poena). Nismo uspeli da se priključimo i to je basket – izjavio je.

Po završetku Olimpijskih igara, Bulut je otputovao u SAD gde se priključio BIG 3 ligi repera Ajs Kjuba.

– Tako se dogodilo, trebalo je i pre Olimpijskih igara da dođem u Ameriku jer me je ovde čekala cela profesionalna sezona, koju sam propustio iz nekih birokratskih razloga i priprema reprezentacije. Priključio sam se odmah posle Igara. Srećan sam što sam ovde i što nisam odlazio kući, jer sam dve godine čekao na ovu priliku – zaključio je.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button