NEKATEGORISANO

Stanković: Partija kao protiv Kairata ruši Šerif

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković optimista je da će njegov tim proći Šerif za mjesto u plej-ofu za Ligu šampiona.

Stanković je pred srpske izvješače u kompeksu Šerifa došao u dobrom raspoloženju i samouvjeren. Poručio je da bi ponovljena partija iz revanša sa Kairatom u Beogradu bila dovoljna za eliminaciju moldavskog predstavnika, nakon što je prvi meč završen remijem 1:1.

– Svaka je najvažnija utakmica. Svaka sledeća je takva. Znamo šta nam nosi i donosi ova, klubu i navijačima. Fudbal je čudna igra, neka bude odnos kao protiv Kairata. Sve ide u rok službe. Ako bude kao protiv Kairata, a ubeđen sam da će biti, imamo velike šanse da prođemo – rekao je Sdtanković.

On je poručio da nema nikakvih problema u timu, osim što je Milan Pavkov ostao u Beogradu kao nedovoljno spreman nakon temperature, a Srđan Babić je ipak tu iako je takođe imao problema.

– Dioni nije imao nikakav problem. Odmorio je u prošlom meču zato što je kasnije došao na pripreme, a odmah smo gurnuli u vatru. Svi su zdravi koji su krenuli. Spremni smo i za penale. I za 90, 120 minuta i penale. Lepa lutrija su penali, potrebna je hladna glava i veliko srce. Ništa drugo – zaključio je Stanković.

Utakmica se igra u utorak u 19 sati.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button