BIHFUDBAL

Kiza Milinković: Igrači su bili bezvoljni, razočarali su me

Novi-stari šef stručnog štaba Borca Zoran Milinković nezadovoljan je načinom na koji su igrali njegovi izabranoici u porazu od Posušja (0:1), pa je otvoreno poručio da su ga igrači razočarali.

– Sve je bilo onako kako nismo očekivali, jer je ovo neprijatan poraz, koji je svima teško pao. Za mene je ovo bilo praktično upoznavanje sa ekipom na terenu i onim što sam video razočaran sam. Očekivao sam mnogo više od ekipe, koja je ne tako davno nadigrala Kluž u Evropi, ali i da će pozitivno reagovati na promenu trenera. Međutim, to se nije desilo – naglasio je Milinković.

Nije mu jasno koji su to razlozi što su igrači bili bezvoljni na terenu i nisu bili ni nalik na ekipu koja je prošle sezone postala šampion BiH.

– Ovaj poraz je definisao loš start, jer je sada jasno da osim tog bljeska u revanš utakmici protiv Rumuna u svih šest preostalih mečeva ekipa nije bila ni blizu potrebnog nivoa. Za slabu igru protiv Posušja ne mogu biti opravdanje ni loši vremenski uslovi, odnosno nenormalno visoke temperature, već se mora što pre naći uzrok tome. Pred svima nama su detaljne analize i verujem da ćemo brzo izaći iz ovog sivila – nastavio je Milinković.

Vremena za dublje analize nema, jer Borac već narednog vikenda očekuje derbi sa Zrinjskim, koji je jedan od kandidata za najviši plasman.

– Gledao sam njihov susret protiv Željezničara, u kome su dominirali i pokazali da imaju odličnu ekipu, koja je već sada u punom takmičarskom pogonu. Dodatni problem za nas su Dino Ćorić i Goran Zakarić. Ćorić se posle meča požalio na povredu zadnje lože, a Zakarić već tokom igre na povrede primicača, zbog čega je i zamenjen. Čeka nas težak posao, ali moramo što pre da se konsolidujemo i nađemo odgovor na terenu, a iz iskustva znam da je za to preduslov dobar i žestok rad na treninzima – dodao je Milinković. (Glas Srpske)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button