KOŠARKANBA

Bol Bol se nameće, 13 poena Simonovića, igrao i Koprivica

U noći između utorka i srijede po srednjoevropskom vremenu u Las Vegasu je odigrano šest mečeva ljetne NBA lige, a do pobjeda u ovom pripremnom takmičenju došle su ekipe Atlante, Bostona, Čikaga, Hjustona, Sakramenta i Portlanda.

Atlanta je rezultatom 84:83 bila bolja od Indijana Pejsersa, a najbolji u pobjedničkom timu bio je Šarif Kuper sa 21 poenom, dok je u ekipi iz Indijanapolisa isti broj poena upisao Kris Duarte. Nekadašnji MVP ABA lige Goga Bitadze nije bio u stastavu Pejsersa.

Boston Seltiksi su pobijedili Denver Nagetse 107:82, a do pobede ih je vodio Aron Nesmit sa 33 poena. U ekipi iz Kolorada blistao je Bol Bol sa 26 poena i 9 skokova i na taj način privukao pažnju trenera Majka Melouna, koji će mu možda pokloniti više minuta u narednoj sezoni.

Čikago Bulsi su sa 92:89 pobijedili San Antonio Sparse, crnogorski centar Marko Simonović imao je 13 poena (5/8 iz igre) i 5 skokova u timu iz Ilinoja.

Hjuston Rokitsi su nadigrali Detroit Pistonse i slavili 111:91, a u poraženom timu priliku je dobio srpski centar Balša Koprivica. Beograđanin je za četiri minuta na terenu upisao 2 poena (1/1 iz igre) i imao jedan skok.

Sakramento Kingsi su porazili Vašington Vizardse 89:75, a Portland Trejl Blejzersi su bili ubjedljivi protiv Los Anđeles Klipersa 86:66.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button