FUDBALREGION

Novi Pazar bez navijača u gostima do kraja sezone

Fudbalski klub Novi Pazar saopštio je da tokom ove sezone neće voditi svoje navijače na gostovanja jer bi to bilo “rizično i neodgovorno”

Fudbaleri Novog Pazara poraženi su u nedjelju od Partizana sa 4:1, u meču četvrtog kola Linglong Superlige Srbije koji je bio prekinut na skoro 40 minuta.

Bilo je provokacija sa obje strane, a domaći su odlučili da odbiju da nastave meč dok se ne uklone gostujući navijači koji su skandirali Ratku Mladiću

Kako se to više ne bi ponavljalo, Novi Pazar se odlučio za ovaj korak.

– U ovakvim fudbalskim, odnosno vanfudbalskim okolnostima, to bi neko bi mogao da shvati kao provokaciju. Mi ne želimo da dolivamo ulje već da domaćinima olakšamo organizaciju same utakmice – saopštio je Novi Pazar zaključke sa vanredne sjednice Upravnog odbora tog superligaša.

Njihov zaključak je da je javnost bila protiv njih, ne samo politički oponentni, već i vlast, uključujući i predsjednika države Aleksandra Vučića.

Zbog toga su pozvali na odgovornost cjelokupno rukovodstvo kluba i najavili da će se 15. septembra održati Skupština na kojoj će se izjasniti o povjerenju aktuelnoj upravi i na kojoj bi bile donijete odluke o daljem funkcionisanju tog superligaša.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button