KOŠARKANBA

Ras: Ja u Lejkersima? Još me nije „puklo“

Novi igrač Los Anđeles Lejkersa Rasel Vestbruk kaže da mu je san bio da nastupa za “jezeraše” još kao dijete. Ras je inače iz Los Anđelesa pa mu dolazak u ovaj tim sa te strane još važniji.

Vestbruk je prvu dekadu svoje karijere proveo u Oklahoma Siti Tanderu. Zatim je bio u Hjustonu i Vašingtonu, a put ga je sada vratio u Los Anđeles gdje je još kao dijete načinio prve košarkaške korake. Ras je iz Long Biča, išao je u srednju školu u Londejlu u Kaliforniji, dok je i na koledžu bio u blizini. Dvije sezone je proveo na univerzitetu UCLA.

Rasel se dogovorio sa Lebronom i Dejvisom još prije 2 nedjelje

– Kada si iz Los Anđelesa, uvijek želiš da igraš za tim iz svog grada. To je nešto što mi se motalo oko uma. Možda jednog dana. Ali uvijek sam razmišljao kako se to nikad neće desiti. Nadrealno je. Mislim da me i dalje nije puklo. To što sam iz Los Anđelesa, odrastao sam nedaleko odavde, gledao sam sve te pobjedničke parade… Propuštao sam školu da bih išao da ih gledam. To što sam navijač Lejkersa i iz Los Anđelesa, sada se zatvara pun krug za mene – rekao je Rasel Vestbruk.

On je inače nedavno rekao da se neće prikloniti Lejkersima jer ima još dvije godine ugovora po kom treba da dobije preko 90 miliona dolara. Ipak razgovor sa Lebronom Džejmsom je sve promijenio.

– Sve se desilo veoma brzo. Sve se desilo u dvije nedelje. Imali smo kratke razgovore, pričali smo o onome što treba da uradimo – kazao je Rasel.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button