EUROKUPOVIFUDBAL

Stanković slomljen: Kriv sam, najtužniji poraz za mene

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković skrhkan je došao na konferenciju za medije poslije eliminacije u borbi za Ligu šampiona.

Zvezda je ispala u Moldaviji porazom 1:0, čime je ostala bez elite a visi joj i Liga Evrope.

Stanković je pred srpske izvještače izašao slomljen, potvrdivši da mu je ovo najteži poraz na klupi Zvezde.

– Jeste, sigurno je ovo najtužniji poraz za mene. Nisam razočaran mojim momcima, kao ljudi, samo tužan. Odgovornost je na meni. Ako treba krivac, to sam ja. Ja sam birao, menjao i žao mi je što ne idemo dalje – rekao je Stanković.

Teško je dolazio do riječi, ali je ipak odgovarao na pitanja.

– Možda je bolje da prespava. Da vidimo kako dalje. Ne mogu sad vruće glave… Da smo imali neku šansu imali smo. Primili smo gol iz prekida, radili puno na tome, ali rezultat je taj koji priča. Šta god da kažem nema svrhe. Momci su dali sve od sebe.

Stanković je ponovio da je njegova odgovornost, a ne igrača.

– Ničija više nije odgovornost nego moja. Stojim ispred igrača jer brane boje sa ponosom dres Zvezde. Ako treba da se odgovori na ovo to sam samo ja.

Ponovo je prekid bio koban, kao u prvom duelu u Beogradu sa Šerifom…

– Moraćemo dobro da se potrudimo. Svi detalji, sitnice, prekid. Ne volim prekid, ispadao sam mnogo kroz karijeru zbog toga. Mora da se ide napred. ‘Marakana’ će biti puna sa nama ili bez nas, opet će se tresti i padati velikani.

Upitan je i da li je prelazni rok uticao na ovaj rezultat?

– Ne znam sada. Kada se ne prođe otvara se milijardu pitanja. Gledam realno, ispao sam ka putu za LŠ i to mi odzvanja u glavi. Ne mogu da se prešaltam na priču o prelaznom roku. Kako ćemo dalje to ćemo analizirati – zaključio je trener Zvezde.

Crvena zvezda će za Ligu Evrope igrati sa poraženim iz duela Jang Bojs – Kluž.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트
  2. Povratni ping: molly drug withdrawal,
Back to top button