TENIS

Medvedev našao snagu u Novakovim riječima: Kad on to kaže…

Drugi teniser svijeta Danil Medvedev otkrio je da su mu riječi Novaka Đokovića pomogle da brže preboli poraz na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Rus je izgubio u četvrtfinalu od Pabla Karenja Buste, Španca koji je poslije savladao i Đokovića u duelu za treće mjesto.

Medvedev je u Torontu savladao Bublika, a novinari su ga poslije pitali kako se tako brzo oporavio od Tokija.

– Definitivno je olimpijski turnir bio veliki udarac za mene. Da budem iskren, kada je Novak izgubio, po svim društvenim mrežama su bile njegove riječi. Poslije poraza u meču za bronzu, rekao je da su mu teško pali svi olimpijski porazi, ali da se uvijek vraćao jači i da će biti jači. Ja sam bio baš razočaran načinom na koji sam izgubio na OI. I onda razmišljam: ’Čovek je vjerovatno najveći svih vremena, ima 20 slemova i koliko već mastersa…’ Ako on to kaže, moram da pratim to što on govori – rekao je Medvedev i dodao:

– Znao sam da ću dolaziti ovde. Zato sam otišao prvo u Orlando, probao sam malo da se isključim iz svega, nije bilo strkitnih pravila za dolazak odatle. Želio sam da budem bolji u Tokiju, ali sad su cilj titule na sljedećim turnirima, tako je to u tenisu. Ne može se svaki turnir osvojiti.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button