FUDBALTRANSFERI

Mesi: Poslije Barsinog saopštenja nismo imali ništa…

Odmah po potpisivanju ugovora sa Pari sen Žermenom i poslije promocije Leo Mesi je pričao za BBC o tome kako su izgledali dani kada je bilo jasno da je završio saradnju sa Barselonom. Mesi kaže da je plakao zajedno sa suprugom Antonelom kada mu je otac saopštio da mora da napusti klub.

Barselona je saopštila da Mesi neće nastaviti karijeru u tom klubu zbog toga što pravila La Lige ne dozvoljavaju da on potpiše novi ugovor. Argentinac je imao veliku želju da nastavi sa Barsom, ali to nije bilo moguće. U Lionelovo ime je sa Đoanom Laportom pregovarao njegov otac Horhe.

– Rekao mi je da ne mogu da potpišem ugovor i onda sam ja to prenio Antoneli. Plakali smo, bilo nam je teško i razmatrali smo kako da kažemo djeci jer smo im još u decembru rekli da ostajemo u Barseloni. Znali smo koliki će to biti problem, posebno za Tijaga. Nekad previše mislimo o tome, ali djeca prihvate na način na koji mi ne možemo da povjerujemo. Tijago je kao ja, pati iznutra bez da to pokazuje, ali ništa nije ozbiljno. Prilagodiće se kao i svi. Biće to novo iskustvo za njega i rašće na ličnom nivou – rekao je Mesi novinaru BBC Giljemu Balagueu.

Iza toga je Mesi pričao i o trenucima kada mu je bilo jasno da zapravo nema klub i da Barselona ne može da mu ponudi ugovor.

– Poslije Barselonine izjave nismo znali šta ćemo da radimo. Nismo imali ništa. Ta nervoza i neizvjesnost… Kada ću početi opet, gdje ću ići, promjena za porodicu. Bilo je komplikovano reći zbogom. Počeo sam pregovore o prelasku u PSŽ i mislio sam o tome šta će se promijeniti. Počeli smo da se pripremamo i na ličnom nivou i da pripremamo prodicu – dodaje Mesi.

Mesi je inače takođe rekao da su Nejmar, Di Marija i Paredes znali da će Mesi doći i da su bili u kontaktu u tim danima.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Web Hosting
Back to top button