ODBOJKA

Partizan: Hvala vaterpolistima, mališanima…

Fudbaleri beogradskog Partizana plasirali su se u posljednje kolo kvalifijacija za Ligu konferencije poslije dramatičnog duela sa ruskim Sočijem u četvrtak uveče, a poslije utakmcie tim iz Humske saopštenjem je zahvalio na velikoj podršci.

Crno-beli su slavili poslije boljeg izvođenja penala, a u dramatičnom regularnom toku susreta do izjednačenja su došli u samom finišu. Junak je bio golman Nemanja Stevanović, kojeg je trener Aleksandar Stanojević ubacio u drugom produžetku. On je uspio da odbrani udarac Brazilca Rodriga, prethodno je Žoazinjo pogodio stativu.

– Uz neverovatnu energiju na stadionu, koja je gurala ’Parni valjak’ do nove pobede i finalne runde kvalifikacija za Ligu konferencije, FK Partizan zahvaljuje svima koji su, kako na stadionu Partizana, tako i pored malih ekrana širom Srbije, regiona i dijaspore, svih 120 minuta (i više) bodrili svoj tim i bili dvanaesti igrač na terenu!

– Hvala našim vaterpolistima, seniorima i omladincima, kao i mališanima iz 25 gradova i akademija fudbala koji su, sa svojim trenerima na našoj ’Dečijoj tribini’, prisustvovali ’času’ sportskog fer-pleja i u praksi videli šta znači dati poslednji atom snage za voljeni klub i kada rezultat ne ide u prilog.

– Ovo je tek još jedan korak na putu na kome je, do konačnog cilja – grupne faze Lige konferencije, potrebno uložiti mnogo rada, truda, vere i prolivenog znoja za sveti grb!

– Sa ljubavlju i verom, do nove pobede!

Sljedeći protivnik crno-belih biće portugalski klub Santa Klara, koja je u borbi za plej-of bila bolja ljubljanske Olimpije. Prvi meč na programu je 19. avgusta u Portugalu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button