BIHFUDBAL

Jakirović: U Banjaluci niko nije favorit protiv Borca

U derbiju petog kola Premijer lige BiH sastaće se Borac i Zrinjski u ponedjeljak, a pred meč u Banjaluci šef struke Mostaraca Sergej Jakirović podvlači da u Banjaluci niko nije favorit, bez obzira na trenutnu formu i poziciju Banjalučana na tabeli.

U prva tri susreta, “plemići” nisu primili gol i to u dvobojima sa Širokim Brijegom, Sarajevom i Željezničarom, dok su aktuelni šampioni i dalje bez pobjede.

– Još jedan derbi, teška i zahtijevna utakmica. Niko nije favorit u Banjaluci protiv Borca, pogotovo kad se uzme u obzir prethodna sezona u kojoj su samo četiri boda izgubili od svih “tekmi“ koje su igrali. Slabije su ušli u sezoni, da li zbog Evrope, gubitka energije ili ispadanja od Linfilda, pa su se možda razočarali. Ili sad posljednji meč u Posušju, gdje su računali da će pobijediti a kiksnuli su, pa će napraviti sve da protiv nas budu u što boljem stanju. U to uopšte ne sumnjam. U derbijima je fokus 300 posto. Biće sigurno pun stadion, a na nama je da sve što se dogovorimo da probamo ispoštovati i nastavimo da radimo ovo što radimo od starta. A na kraju ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti – rekao je Jakirović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button