EVROPSKE LIGEFUDBAL

Junaku Partizana navijači nude pet kilograma kiflica

I prije nego što je postigao onaj odlučujući penal protiv Sočija, Igor Vujačić je bio heroj Partizana zbog onog sjajnog čišćenja lopte sa gol-linije tokom prvog produžetka revanš meča 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencije.

Međutim, simpatije navijača crno-bijelih dodatno je pobrao baš poslije te penal serije – pogotovo što je prvi put u karijeri izveo jedanaesterac.

– Zamislite, bio mi je ovo prvi penal u karijeri i odmah odlučujući. Dobro, možda sam izveo neki u pjetlićima i kadetima Zete – kroz osmijeh je Vujačić rekao za “Sportski žurnal” i dodao:

– Vežbajući na treningu, bolje mi je išlo kada sam tukao na lijevu stranu. Još kada sam vidio da golman Sočija ide na drugu stranu, to je bilo to. Što se tiče čestitki, telefon se usijao. Navijači zovu, nude pet kilograma kiflica. A to traje otkako sam Brežančiću rekao: “Rajko, gdje su kiflice?”

Podsjetimo, Partizan je izbacio Soči u penal seriji rezultatom 4:2, dok je poslije 120 minuta bilo 2:2. I to najviše zahvaljujući pomenutom Vujačiću, ali i Aleksandru Šćekiću koji je u 90. minutu zatresao mrežu za dodatnih 30 minuta.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: เว็บตรง
  2. Povratni ping: stanozolol zambon
Back to top button