OSTALI SPORTOVI

Rekla je DA: Veslač zaprosio djevojku nakon pobjede na Neretvi

Ekipa Stabline pobjednica je 24. Maratona lađa na Neretvi, koji je u subotu poslijepodne veslan od Metkovića do Ploča u dužni od 22.5 kilometara.

Za jednog od veslača Stabline uslijedilo je dvostruko slavlje. On je kleknuo pred svoju djevojku i zaprosio je, a ona je pristala na bračnu ponudu.

Među 33 ekipe drugo mjesto pripalo je lađarima Zagreba, koji su veći dio staze slijedili Stablinu, a treće ekipi Crnog puta iz Metkovića.

To je Stablini četvrto lađarsko zlato, koje je ekipa osvojila za 2 sata, 11 minuta i 53 sekunde.

Prvobitno je bilo prijavljeno 36 posada, ali tri su posade otkazale takmičenje zbog pojave kovid-pozitivnih među članovima, izvijestili su organizatori.

Zbog epidemioloških mjera zaštite od korona virusa Marton lađa se i ove godine održava bez publike i popratnih manifestacija u Metkoviću i po uplovljavanju veslačkih posada na cilj u Pločama.

Maraton lađa na Neretvi je amatersko sportsko takmičenje u tradicionalnim lađama u kojima lađari preveslaju 22,5 kilometara od Metkovića do cilja u pločanskom zalivu. Posadu svake lađe čini 10 veslača te bubnjar i parićar, odnosno kormilar.

(Index)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 다시보기
Back to top button