EUROKUPOVIFUDBAL

Džajić: Ne smemo da srljamo u greške, podržite klub

Legenda Crvene zvezde Dragan Džajić oglasio se uoči plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.

Zvezda nakon debakla protiv moldavskog Šefira igra sa rumunskim šampionom Klužom (utorak, 21h) za mjesto u LE.

– Crvenoj zvezdi je u ovom trenutku najviše potrebna podrška zvezdaša. Znamo kako je to bilo protiv Šerifa, klub se povodom toga oglasio, međutim, vrlo je važno sada podržati ekipu i verujem da će zvezdaši to prepoznaju – poručio je počasni predsjednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić.

– Ovo po mnogo čemu podseća na period iz 2004. godine kada sam bio u klubu i kada su se neke odluke donosile naglo, podstaknute raznim nefudbalskim pritiscima, pa smo kasnije godinama ispaštali i svi znamo koliko nam je trebalo da se vratimo na staze uspeha – izjavio je Džajić.

Sada smo tu, Zvezda će ponovo igrati Evropu i smatram da je ovo nezadovoljstvo preuveličano, odnosno da nema potrebe za njim, naveo je legendarni Džaja.

– Dešava se nekada i da se ispada od slabijih, kao i da smo pobeđivali jače od sebe, to sam i kao igrač i kao direktor i sam iskusio. Međutim, Zvezda je velika i ima snagu i kvalitet da odgovori svakom izazovu.

Džajić je pozvao zvezdaše da dođu na stadion protiv Kluža i maksimalno podrže ekipu.

– Svi u klubu vredno i dobro rade, setite se prethodnih sezona i svih rezultata i uspeha. Pa mi smo ove godine osvojili duplu krunu i igrali proleće u Evropi. Nema razloga da sve te rezultate ne ponovimo i ove godine. Ne želim da se zbog jednog poraza u mojoj Zvezdi izazivaju potresi. Tako se ne radi u velikom i ozbiljnom klubu. Poučeni iskustvom o kom sam govorio, ne smemo da srljamo u greške i zato sada molim za strpljenje i podršku – poručio je Džajić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button