VATERPOLO

LJUDINE I PRIJATELJI Penzionisani “delfini” idu zajedno na Kubu i Svetu Goru

Stefan Mitrović, jedan od šestorice srpskih vaterpolista koji su odlučili da stave tačku na reprezentativnu karijeru, skovao je velike planove sa prijateljima za iduće ljeto, prvo koje će poslije više od decenije imati slobodno.

Naime, on će sa braćom Pijetlović, Filipom Filipovićem, Milanom Aleksićem i Andrijom Prlainovićem posjetiti Kubu, a potom i Svetu Goru.

– Toliko smo se povezali da imamo puno kolektivnih planova za život posle reprezentacije. Ako se slože sve kockice, već sledećeg leta nameravamo zajedno na Kubu. Ja, kao ljubitelj cigara i pretkapitalističkog života, u kom se ne vrti sve oko njegovog veličanstva novca, a ljudi više druže na društvenim mrežama nego uživo, najviše se radujem poseti zemlji za koju pričaju da već nije ono što je nekada bila. Imam sreću da me moji prijatelji iz bazena prate i žele isto. U istom, šestočlanom sastavu, pošto je Bane Mitrović ipak prelomio da ostane uz Dekija Savića i mlađi deo ekipe, čeka nas i put na Svetu goru. To nam je takođe davnašnja želja – kaže Mitrović.

Nema sumnje da vaterpolisti Srbije mogu da budu ogledni primjer svim ostalim selekcijama, kako “orlova”, tako i drugih reprezentacija.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button