MMA

“Nisam htjela da budem živa” FOTO VIDEO

Pejdž van Zant, američka MMA borkinja i manekenka, otvoreno je govorila o mentalnim problemima, teškim i srećnim trenucima iz svog života.

Pejdž van Zant je poznata kao jedna od najljepših dama iz svijeta borilačkog sporta, a bila je i manekenka za nekoliko kompanija i magazina.

U najnovijem intervjuu je govorila o prelijepoj ljubavnoj priči sa Ostinom Vanderfordom, takođe MMA borcem, ali i mentalnim problemima i drugim stvarima.

Mentalni problemi i komentari puni mržnje “zasuli su” Pejdž van Zant nakon nedavnog poraza od još jedne ljepotice Rejčel Ostovič u takmičenju boksa bez rukavica.

– Bila sam jako tužna, žargonski rečeno smorena. Svi očekuju da izgubim, da propadnem… Ne znam, osjećam se da me posebno loše doživljavaju na internetu i smeta mi što me toliko mrze. Nije mi jasno. Ja sam dobra osoba i ponosim se time, to mi je jako važno oduvijek. Nikada nisam vrijeđala protivnice, nikada nisam ništa negativno govorila o njima. Nikada ne znam kroz šta neko prolazi i ne želim da budem nečiji teret – počela je priču Pejdž van Zant.

Pejdž ima dvije borbe i dva poraza u BKFC, odnosno boksu bez rukavica, a prije odlaska iz UFC imala je tri uzastopna poraza u elitnoj MMA organizaciji. Nakon poraza od Rejčel, Pejdž je plakala na parkingu i svom suprugu ispričala neke teške stvari.

– Nisam htjela da budem živa. Ništa mi nije imalo svrhu, konstantno sam bila razočarana i bilo je teško. Teško mi padne što gubim, iskreno, uspjeh je jedina stvar koja me tjera da idem naprijed. Ostin stalno pobjeđuje, ponosna sam na njega i želim da mu se pridružim na tom pobjedničkom putu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: check my reference
Back to top button