FUDBAL

Uništio drugima veze, varao sve, as Reala zaveo manekenku FOTO

Tibo Kurtoa je po prvi put javno pokazao novu devojku Mišel Gerzig, a to ne bi bilo čudno da u prethodne tri godine nije sam razorio nekoliko veza i brak. I to svoj.

Belgijanac se rastao sa Martom Domingez nedugo po dolasku u Madrid.

Sa njom ima dvoje dece (Adrijana i Nikolas), a smatra se da je ona razlog zbog kog je i toliko insistirao da pojača Real.

Naime ona je sa djecom živjela u prestonici Španije, pa je Kurtoa odlučio da se preseli kod njih jer se Marti nikada nije dopadao život u Londonu.

Ostaće upamćeno i kako je uništio svoj odnos sa Kevinom de Brujneom, do tada najboljim prijateljom, jer je zaveo njegovu devojku Karolin Linjen.

Karolin je priznala da je varala De Brujnea sa Kurtoom, sa kojim je vodila ljubav nakon što je stigla u Madrid. Navodno ju joj pružio najbolju emotivnu utjehu, a to je bila posljedica saznanja da je i Kevin varao, pa je željela osvetu.

– Moja bivša devojka je često putovala u Madrid, pošto se od ranije poznavala sa Kurtoom došlo je do toga da me prevari. Rekao sam mu u lice da znam da je spavao sa njom i od tada imamo samo profesionalni odnos. Nismo više jedni od najboljih drugova, ali smo ok. Selektor me je pitao da li želim da Kurtoa bude odstranjen iz reprezentacije, ali ja nisam htio. Iako se desilo što se desilo, on je dobar golman i potreban je Belgiji – rekao je De Brujne te 2014. godine.

Objavio je fotografiju sa Mišel uz opis „Ljubav mog života“, na šta je ona odgovorila sa „Moja ljubav“.

Prvi put su viđeni zajedno na Ibici nakon Evropskog prvenstva, ali su tek posljednjih dana objelodanili vezu.

Povezivali su ga sa Majkom Rivijerom, ali je te glasine odbacio. Po nekim navodima ima i tajno dijete sa Elsom Ajzak, njegovom udatom komšinicom. Po nekim pričama imao je odnose i sa Albom Kariljom, koja je poznato TV lice i bivša supruga Felisijana Lopeza.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Booth decoration Bangkok
Back to top button