EUROKUPOVIFUDBAL

GLAVOBOLJA ZA PARTIZAN U Portugaliju bez veznog reda

Danilo Pantić izgubljen je na mjesec i po dana, a sada novi problem za trenera Partizana Aleksandra Stanojevića pred možda i ključni ljetnji meč crno-bijelih u pohodu na grupnu fazu Lige konferencije.

Put Azorskih ostrva neće krenuti ni Saša Zdjelar pošto nije sasvim sanirao povredu lože koju je zaradio u duelu sa Sočijem.

Problem sa povredom ima i Aleksandar Šćekić, ali on još nije precrtan za prvi meč sa Santa Klarom. Bez obzira na to, Stanojević će imati vrlo sužen izbor u veznom redu, jer će poslije povreda Pantića i Zdjelara od manje ili više standardnih prvotimaca moći da računa samo na Miloša Jojića, Bibarsa Natha, Sejdubu Sumu i vjerovatno Šćekića. Tu je naravno i Milan Smiljanić, ali je on ove sezone odigrao samo 29 minuta, dok je u ulozi rezerviste uglavnom počinjao i mladi Lazar Pavlović.

Gostovanje na Azorskim ostrvima propustiće i mladi i još roviti Nemanja Jović, dok su se bekovi Ivan Obadović i Aleksandar Miljković sasvim oporavili i normalno trenirali, kao i Aleksandar Lutovac, koji je pred meč sa Sočijem doživio porodičnu tragediju.

Ne baš idealni uslovi za pripremu meča, ali svakako će se o plasmanu u grupu fazu Lige konferencije odlučivati u Beogradu, a do tada bi situacija već mogla da se popravi.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button