BIHRUKOMET

Sloga i Izviđač otvaraju TV turnir, Vasilić se nada pobjedi

Rukometaši Sloge i Izviđača otvoriće danas 52. zdanje Međunarodnog TV turnira u Doboju (17.30), a trener domaćih Dejan Vasilić nada se da će na premijeri srušiti šampiona BiH.

Najdugovječniji turnir ovakvog tipa na svijetu svim učesnicima poslužiće kao odličan test da vide šta su napravili u dosadašnjem dijelu priprema i šta moraju da poprave do starta trke za bodove. To je i prva Vasilićeva zamisao iako podvlači da ne bi imao ništa protiv ukoliko njegovi momci upišu poneku pobjedu. U dosadašnjem dijelu priprema Sloga je savladala Krivaju minule subote, ali je ostala bez dva igrača. Povrede su doživjeli Vukašin Zekić i novajlija Božidar Leković pa kako sada stvari stoje propustiće kompletan turnir.

– Ostali smo nažalost bez njih dvojice, što znači da ćemo imati smanjenu rotaciju, posebno jer ćemo imati četiri jake utakmice u pet dana. Iako nam takmičarski nisu značajne nadam se da ćemo se dobro predstaviti i skinuti skalp nekom. Turnir je vrlo jak, sve ekipe igraju evropska takmičenja, a Zagreb naravno Ligu šampiona – rekao je Vasilić.

Njemu su od juče na raspolaganju kadetski reprezentativci Dušan Miličević i Danilo Ristić, koji su se vratili sa Evropskog prvenstva B divizije. Kako je selektor BiH u ovom uzrastu trener Izviđača Toni Čolina, znači da “skauti” u Doboj dolaze bez priprema sa prvim trenerom.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button