TENIS

“Srpska open” okuplja tenisere iz 100 najboljih

Čelendžer “Srpska open” biće održan od 6.do 12. septembra na terenima Nacionalnog teniskog centra Teniskog saveza Republike Srpske i Teniskog kluba Mladost, a pobjednik će dobiti 80 ATP bodova.

Za razliku od pregthodnih godina kada je Teniski klub Mladost bio nosilac aktivnosti od ove je to Teniski savez RS, pa je direktor tuniras prvi čovjek TS RS Draško Milinović, novi izvršni direktor je sportski direktor Teniskog saveza Srbije Aleksandar Bolić, a dosadašnji direktor Lana Popović obavljaće funkciju generalnog menadžera turnira.

– Srećna sam što mogu da potvrdim činjenicu da smo opet, nakon pauze zbog korona virusa, na kalendaru ATP-a. Od 2002. godine kada je gospodin Mišo Radaković imao hrabrosti da pokrene turir uspjevali smo da održimo nivo. Od ove godine, sa novim Nacionalnim teniskim centrom, prvi put nakon toliko godina, bićemo u mogućnosti da igramo noćne mečeve što je vrlo akraktivno. Imaćemo ponovo i lajv strim prenose, ali naravno, ljepše je sa tribina posmatrati mečeve posebno jer je ulaz besplatan – rekla je Popovićeva.

Prijave igrača za turnir su otvorene, a sudeći prema minulim godinama možemo očekivati nekoliko igrača iz najboljih 100.

– U ovom momentu na turniru u Sinsinatiju igraju igrači koji su učestvovali na našem čelendžeru Sergej Karacev, Dušan Lajović, Filip Krajinović, Dijego Švarcman, Fabio Fonjini, Feliks Ože Alijasim, koji je sada u samom svjetskom vrhu – rekla je Popovićeva.

Turnir će ponovo imati 32 igrača u kosturu, a generalni sponzor turnira je kompanija m:tel.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Oxandrolon Erfahrung
Back to top button