KOŠARKAREGION

KRENULA ZVEZDA Radonjić čeka još centra

Košarkaši Crvene zvezde obavili su neophodna testiranja i od danas se preselili u halu “Aleksandar Nikolić”.

Izabranici Dejana Radonjića radiće na jačanju fizičke spreme kako bi spremni dočekali početak izuzetno izazovne i teške sezone koja je pred njima u četiri takmičenja. Crnogorski stručnjak rekao je u izjavi za klupski sajt o prvim danima priprema i svemu što crveno-bijele očekuje u narednom periodu do početka sezone.

– Očekuje nas naporan rad, treninzi i pripremne utakmice, kroz koje želimo da postignemo zadovoljavajući nivo i budemo spremni za početak sezone. Nikola Ivanović i Holins stižu narednih dana, dok Voltersa očekujemo u Beogradu uz našu dozvolu krajem mjeseca. Trenutno tražimo igrača na poziciji pet, i time bi tim za takmičarsku sezonu bio definitivno kompletiran – rekao je Radonjić.

Več nekoiliko dana bivši NBA as Greg Monro dovodi se u vezu sa Beograđanima, ali očoigledno još nije definitivno dogovoreno da on stugne na Mali Kalemegdan.  

Ekipa Crvene zvezde će osim kroz treninge, formu podizati i kako je to uobičajeno u ovom periodu, kroz seriju prijateljskih utakmica. Crveno-bijeli su već potvrdili učešće na izuzetno jakom turniru u Minhenu na kome su još Bajern, Panatinaikos i Virtus iz Bolonje.

U narednom periodu tim će trenirati u hali “Aleksandar Nikolić”, a sa timskim treninzima ekipa počinje 21.avgusta. Kompletne pripreme će obaviti u Beogradu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button