EUROKUPOVIFUDBAL

Šou trenera Kluža: Zar treba da pištoljem upucam svoje igrače?

Trener Kluža Marijuš Šumudika iznio je utiske poslije utakmice sa Crvenom zvezdom i optužio igrače kao glavne krivce.

Njegov tim je pretrpio težak poraz od Zvezde 4:0 u Beogradu u prvom sudaru za plasmanom u Ligu Evrope.

Šumudika je “zagrmio” na svoje fudbalere, imajući svoj šou, praktično bez pitanja govoreći i svađajući se sa rumunskim novinarima.

– Ovo je sraman rezultat, moram da priznam. Sve je to ostvareno zbog nevjerovatnih individualnih grešaka. Ne želim da se žalim, u fudbalu uvijek mora da se uči – počeo je Šumudika.

Iznio je i svoje viđenje meča.

– Susreli smo se sa ekipom koja je bila odmornija od nas. U igri jedan na jedan izgubili smo sve duele. Zvezda je dva puta došla do gola i oba puta dala gol. U nastavku smo ih pritisli, ali smo poslije kornera olako primali golove. Takve stvari se dešavaju. Ako je do trenera preuzimam grešku.

Nabrajao je sve greške svojih igrača kao iz “topa” i u glasnom tonu.

– Upozoravao sam na igrača od 193 centimetara. Preko Pavkova sve ide, svaki napad. Već u petom minutu izgubili smo loptu i primili gol, a kod drugog niko nije spriječio šut. Kod trećeg smo primili tako lako. Sve je ovo istina, imam snage da priznam svoju grešku, ali sada bi trebalo da sedi još šest ili sedam igrača da bude uz mene. Trebalo bi da ih je stid. Šta da uradim? Da uzmem pistolj i upucam igrača? Na plejstejšnu mogu da promijenim stvari, ovdje ne mogu. Primamo tri gola iz kontre, zar ja treba da skačem sa Ivanićem? Nije čak ni skočio kada je dao gol.

Kako kaže, ne može da bude odgovoran za sve u ovoj situaciji.

– Vodio sam trojicu igrača u toalet poslije utakmice od uzbuđenja. Razlika između nas i Zvezde je velika, u kvalitetu, novcu, ima i sjajnu publiku – zaključio je on.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Buy Xanax online
Back to top button