EVROPSKE LIGEFUDBAL

Terzić: Nezaboravno veče i vrhunska pobeda

Zvezdan Terzić, generalni direktor FK Crvena zvezda, oglasio se poslije ubjedljive pobjede nad Klužom (4:0).

Tim Dejana Stankovića stekao je veliku prednost iz prvog meča za mjesto u Ligi Evrope i ostaje da dovrši posao u Rumuniji sljedećeg četvrtka.

Terzić nije skrivao zadovoljstvo.

– Čestitam našim sjajnim igračima i stručnom štabu na još jednoj vrhunskoj evropskoj pobjedi koju su nam priredili. Za sve one koji vole Zvezdu ovo je bilo još jedno nezaboravno veče u kome je naplaćen trud svih u klubu – rekao je Terzić za klupski sajt.

On se posebno zahvalio navijačima na podršci.

– Posebnu čestitku i posebnu zahvalnost dugujemo našim navijačima, našim zvezdašima, našim Delijama, publici koja je bila na ‘Marakani’ i prepoznala trenutak kada je stvarno teško, podržala ekipu i pevala svih 90 minuta. Podržavala je ovaj tim i igrače od samog starta i taj osećaj podrške čitavom klubu je nešto što je mnogo teško dočarati rečima. Njihova ljubav prema Zvezdi je dala posebnu energiju i snagu i mnogo je doprinela ovoj pobedi. Verujem da je ovo još jedna sezona u kojoj ćemo Evropi pokazati svoj kvalitet i obradovati naše navijače novim pobedama – zaključio je Terzić.

Zvezda je zagazila ka petom uzastopnom učešću u grupnoj fazi UEFA takmičenja. Time takođe može da popravi finansiju kasu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: buy rifles online
Back to top button