BIHFUDBAL

ZVANIČNO Miljanović novi trener, pomagaćemu ime koje će se svidjeti navijačima Borca

Upravni odbor Fudbalskog kluba Borac odlučio je da za novog šefa stručnog štaba imenuje Nemanju Miljanovića koji, od jula ove godine, obavlja funkciju glavnog trenera juniorske ekipe “crveno-plavih”.

Miljanović će tako naslijediti Zorana Milinkovića koji se povukao sa funkcije poslije samo dva meča i debakla od Zrinjskog na Gradskom stadionu (1:5).

Igračku karijeru gradio je u Švedskoj (Elfsborg) i Španiji (Herkules i

Salamanka), a trenerskim poslom bavi se od 2008. godine. Najveći dio karijere proveo je u Švedskoj gdje je radio kao asistent u stručnom štabu Elfsborga, dok je kao šef stručnog štaba vodio Sirijansku i Esklistunu sa kojom je uspio da se domogne finala Kupa Švedske.

Prošlu sezonu proveo je na poziciji šefa stručnog štaba FK Mladost Doboj Kakanj.

– Nemanji želimo puno uspjeha u nastavku sezone i da nas povede u nove pobjede. U stručnom štabu naći se se i Boris Raspudić, nekadašnji kapiten FK Borac sa kojim je postignut dogovor da se u novoj ulozi vrati u naš klub sa kojim se domogao šampionske titule u sezoni 2010/2011. – navodi se u saopštenuu Borca.

Zvanična promocija novog šefa stručnog štaba biće održana sutra u 12 časova, u Trofejnoj sali na Gradskom stadionu u Banjaluci.

– Ovim putem želimo da istaknemo da smo potpuno svjesni da su, u ovom trenutku, rezultati i igra ispod nivoa na kojem FK Borac želi da bude, ali smo itekako uvjereni da ćemo se vratiti na pobjednički put. Svjesni smo da je naša navijačka armija razočarana trenutnim rezultatima i da ćemo povjerenje vratiti samo dobrom igrom, pobjedama, i srčanim odnosom prema klubu koji branimo. Porazi bole, ali poraz bez borbe boli najviše i na nama je da učinimo sve da nam ime kluba bude vodilja za svaki trening, za svaku utakmicu. Borac uvijek mora da bude borac jer Velikan iz Platonove ne zaslužuje ništa manje od toga – navodi se u saopštenju.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Booth builder Bangkok
Back to top button