FUDBAL

“Borac će uvijek ići na pobjedu” Miljanović zvanično predstavljen

Novi trener Borca Nemanja Miljanović danas je zvanično predstavljen.

Sa čelnicima kluba iz Platonove potpisao je ugovor do kraja sezone, a zadatak će mu biti da ekipu koja je trenutno posljednja na premijerligaškoj tabeli vrati u vrhu, te da se bori za trofeje i plasman u Evropu.

– Poslije meča sa Zrinjskim obavili smo razgovor sa Zoranom Milinkovićem i došli do zaključka da je najbolje da se sporazumno raziđemo. Zahvalni smo mu na posvećenosti tome da se što pre izađe iz krize, nažalost nismo uspeli. On je insistirao na tome da Borac prema njemu nikakvih novčanih dugovanja i pokazao je koliko voli i poštuje ovaj klub. Uprava je odlučila da Nemanja Miljanović bude novi trener, sklopljen je sporazum do kraja sezone. On poznaje ligu i našu ekipu. Siguran sam da ćemo s nijm pronaći načina za izlazak iz rezultatske krize – rekao je potpredsjednik kluba Bogoljub Zeljković.

Nemanja Miljanović je istakao da će nastojati da ekipa Borca igra napadački.

– Velika čast mi je da sam na klupi Borca, to je aktuelni šampion i jedan od najboljih klubova na ovim prostorima. Obavili smo dva treninga na kojima je bilo i više nego dovoljno energije. Kroz rad i priču sa igračima stvorićemo motivaciju kod njih. Najbolji početak izlaska iz krize je pozitivan rezultat u narednom meču, a za Borac je to pobeda. Idemo po sva tri boda u Prijedor, a s obzirom na ime i renomenovog kluba, kao i igrački kadar nastojaćemo da u svim mečevima imamo posjed lopte, diktiramo igri i idemo na trijumf – poručio je novi kormilar crveno-plavih.

Jedan od pomoćnika u stručnom štabu biće mu Boris Raspudić, nekadašnji kapiten tima sa Gradskog stadiona.

– Želim da se zahvalim ljudima iz kluba na pozivu. Period od posljednje četiri godine proveo sam na trenerskoj edukaciji i mislim da je pravo vrijeme da dođem u svoj Borac. Nema mjesta bilo kakvoj sujeti svi smo na istom zadatku. Daću sve od sebe da pomognem igračima da prevaziđu ovaj momenat, lakše bi to bilo uraditi kao igrač, ali svi smo ovdje da radimo na što bržem izlasku iz krize – poručio je Raspudić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button